Hej med jer

Mit navn er Charlotte og jeg har lavet denne blog fordi jeg synes det kunne være hyggeligt at undersøge, skabe, kategorisere og ikke mindst dele nogle af mine opskrifter, tanker, holdninger, meninger og hvad jeg nu ellers måtte finde på.

Til hverdag er jeg  kandidatstuderende i idræt og psykologi, så naturligt er jeg meget optaget af emner som sundhed og trivsel. Jeg elsker at lave mad, både det “sunde”, men absolut også det mindre “sunde”, og det er lidt en hobby at få skrevet de gode opskrifter ned og taget nogle fine billeder. Bloggen skal derfor fungere som en slags online kogebog, så jeg ikke glemmer opskrifterne. Derudover laver jeg en madplan hver uge, som jeg vil ligge op til inspiration både til mig selv i en uge hvor jeg bare ikke kan finde på noget at lave og måske til dem som kigger med. Jeg vil ikke ligge alle opskrifter op, det bliver stressende og surt, men jeg håber at kunne lægge en opskrift ind om ugen.

Ofte sidder jeg med følelsen af at have en masse i hovedet, tanker om samfundet, de emner jeg støder på under min uddannelse og meget andet, det er derfor mit håb at jeg ved at skrive og dele mine tanker her på bloggen, kan få klaret mit hoved og måske inspirere andre til også at få styr på nogle tanker.

Jeg håber at du har lyst til at kigge med, og måske blive inspireret.

profil

Charlotte