Sommerlig salat med gedeost & honning

Madplan uge 23

img_3953

Et skridt frem og to tilbage, sådan føles det lidt for tiden for mig. Jeg har afleveret eksamen (jubii) og har derfor sommerferie, eller arbejdsferie måske… Der er lige en artikel som skal rettes, arbejde der skal gøres, og et projekt som skal forberedes. Egentlig er det jo alt sammen noget jeg synes er spændende og sjovt, men jeg kan også blive bekymret for om jeg nu også når det hele. Jeg ved at jeg sagtens kan sige fra, men det er lidt svært når det er ting jeg VIL lave, derfor går det lidt ud over min fritid for tiden. Ud over at jeg igen igen lige har været syg, så har jeg prioriteret at besøge familie og venner fremfor at skrive opskrifter og lave mad i min fritid. Bloggen er altså mit lille hobby-projekt jeg tager op når jeg har overskud, og ligger lidt væk når jeg er i underskud 🙂

Jeg har stadig mange ting jeg skal nå i denne måned, og det kommer jeg også til, er jeg sikker på! Men overskuddet er kommet igen samtidig med at sygdommen er på retur, så her kommer en lettere forsinket madplan for denne uge!

Mandag:

 • Koldskål med jordbær
 • Sandwich med æggesalat
 • Hjemmelavede hotdogs

Tirsdag:

 • Koldskål med jordbær
 • Sandwich med æggesalat
 • Rester

Onsdag:

 • Blødkogt æg & ristet rugbrød
 • Sandwich med skinke & agurk
 • Perlebygotto med middelhavskrydderier, tomatsauce & feta

Torsdag:

 • Ristet brød & spejlæg
 • Salat med edamamebønner
 • Rester

Fredag:

 • Blødkogt æg & ristet rugbrød
 • Sandwich med skinke & agurk
 • Wraps med spicy svinekød & thaisalat

Mellemmåltider:

 • Yoghurt med bær & mandler
 • Æblestykker & mørk chokolade
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlig salat med gedeost & honning