Forårssalat med grapefrugt & rejer

Madplan uge 21

planlægning

Den kommende uge bliver en rigtig travl uge for mig, typisk, nu hvor det gode vejr endelig er her! Mon ikke der er mange der lige som jeg sidder og kæmper med sommereksamenerne? Fra juni er det slut, så mangler jeg kun en eneste eksamen (som jeg må vente med at aflevere til næste sommer), men så er jeg også helt færdig!

Men selvfølgelig skal I ikke snydes for lidt inspiration til ugens madplan 😉 Jeg synes faktisk det hjælper mig med at holde stressen lidt på afstand, hvis jeg føler jeg har kontrol over hvad der skal handles og laves på madfronten, så jeg ikke skal tænke så meget over det i hverdagene. Okay måske er kontrol lidt et fy-ord, men det hjælper mig altså med at få noget ordentligt indenbords og dét giver mig glæde. Dermed selvfølgelig ikke sagt at jeg ikke afviger fra planen hvis jeg virkelig føler for noget andet hehe, sådan er det altså ikke her i huset. Kan I følge mig her?

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

  • Røræg & bacon
  • Rugbrød med makrel i tomat, mayo & agurk
  • Rispapirsruller med rejer & peanutdip

Torsdag:

Fredag:

  • Blødkogt æg & yoghurt
  • Rugbrød med makrel i tomat, mayo & agurk
  • Rester

Mellemmåltider:

  • mørk chokolade & mandler
  • Figenstænger & æbler
  • Kiks & gulerødder
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårssalat med grapefrugt & rejer