Family style spaghetti meatballs

Forårssalat med grapefrugt & rejer

Forårssalat

Så blev det lige pludselig lørdag eftermiddag! Sådan en weekend er jo nærmest slut før den egentlig er begyndt. Jeg har været til yoga og resten af dagen står hovedsageligt på eksamenslæsning – æv. Hvad skal I lave i weekenden? I aften laver jeg pizza og så regner jeg med at vi bare skal ligge på sofaen og se WestWorld (seriøst spændende serie), hvis ikke I allerede har set den, kan den anbefales!

Nå men her kommer så en opskrift på en let og elegant forårssalat, perfekt i de her dage hvor det er dejlig varmt, måske med et glas iskold hvidvin eller en smuk rosé til.

Ingredienser:

  • Spinat
  • Ærteskud
  • 2 Grapefrugter
  • En håndfuld sukkerærter
  • 4 Forårsløg
  • 250 g store rejer
  • En håndfuld mandler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • Peber

Fremgangsmåde:

  1. Skyl spinaten og ærteskuddene og arranger dem på et fad. Skær skrællen og det hvide af grapefrugten og skær mellem hinderne for at få grapefrugt-både ud. Arranger grapefrugtbåde, halve sukkerærter, finthakkede forårsløg ovenpå salaten.
  2. Hæld kogende vand over rejerne og lad dem trække 2 min. pil derefter skallen af og kom rejerne over salaten.
  3. Bland en dressing af olie, citronsaft og peber og hæld over salaten, top med hakkede mandler.
  4. Servér salaten med groft brød og smør til.

Forårssalat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Family style spaghetti meatballs