Honningristet müsli med aprikoser

Butterdej asparges & parmesan

Butterdej & asparges

Jeg lavede disse små butterdejsfirkanter med asparges og parmesan sidste fredag, da jeg havde besøg af familien. De er super nemme at lave, hvis man vælger at købe butterdejen selvfølgelig, hvilket jeg næsten altid gør (det andet er lidt besværligt og kræver rigtig god tid). Asparges er virkelig lig med forår og perfekte som en lille forret synes jeg, og man kunne nemt porchere et æg og ligge på toppen, så ville forretten mætte lidt mere. Til sommer vil jeg eksperimentere lidt mere med butterdej, mon ikke man også kunne lave nogle med tomater og feta på?

Ingredienser:

  • Butterdej
  • 1 æg
  • Friske grønne asparges
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg, presset
  • peber
  • Revet parmesan

Fremgangsmåde:

  1. Læg butterdejen på en bageplade med bagepapir og skær den ud i firkanter. Rids hele vejen rundt, 1 cm fra dejens kant (dette får dejen til at puffe op i kanten), pensl herefter butterdejen med æg.
  2. Skær bunden af aspargesne og skær dem til så de passer til butterdejsfirkanterne. Placér 4-5 asparges midt på butterdejen og pensl med lidt olie rørt med hvidløg og peber.
  3. Riv en god håndfuld parmesan og drys det ud over butterdejsfirkanterne med rund hånd.
  4. Bag i ovnen i ca. 10 min ved 180 grader varmluft.
  5. Servér evt. med lidt ekstra revet parmesan og olivenolie.

Butterdej & asparges

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honningristet müsli med aprikoser