Bryllupsugen er skudt i gang med french toasts & bær

Madplan uge 20

img_3075

Det er godt nok længe siden jeg har lavet en madplan for den sidste måned har været virkelig kaotisk! Heldigvis kaotisk på den gode måde og det hele mundede ud i en magisk og fantastisk bryllupsdag. Vi tænker hele tiden tilbage på hvor heldige vi var med vejret i sidste weekend, gæsterne kunne gå rundt i haven og nyde solen og det var præcis hvad vi havde håbet på! Denne uge har indtil videre været fyldt med “følelsesmæssige tømmermænd” ovenpå brylluppet, vi har begge været fuldstændig overvældede over al den kærlighed som både venner og familie har vist os (jeg tuder stadig hehe).

Nå men tilbage til hverdagen det skal jeg jo, og jeg har faktisk glædet mig lidt til at komme tilbage i de vante rutiner igen. Det har været svært at tænke på andet end bryllup den sidste måneds tid. Jeg har opdateret madplansformatet lidt og tilføjet morgen, middag og mellem-måltider til inspiration. Ofte bliver det lidt det samme jeg laver til morgen/middag, så ved at planlægge disse måltider håber jeg at blive lidt bedre til at få noget mere spændende og varieret. Det er hvert fald forsøget værd 😉

 • Mandag:
  • Ristet rugbrød og et blødkogt æg
  • Grov sandwich med varmrøget laks
  • Spaghetti meatballs
 • Tirsdag:
  • Overnight oats
  • Rugbrød med skinke og røræg
  • Forårssalat med grapefrugt og rejer
 • Onsdag:
  • Grov toast med most avokado og spejlæg
  • Salat med bønner
  • Mexikanske pandekager
 • Torsdag:
  • Overnight oats
  • Rugbrød med skinke og røræg
  • Rester
 • Fredag:
  • French toast med bær
  • Salat med bønner
  • Kartoffelpizza med rosmarin og havsalt

Mellemmåltider:

 • Banan og mørk chokolade
 • Æblestykker og mandler
 • Digestivekiks og gulerødder
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsugen er skudt i gang med french toasts & bær