Madplan uge 15

Bryllupsugen er skudt i gang med french toasts & bær

img_0665

Hej mennesker! Går det godt? De sidste 3 uger har været ret vilde for mig og jeg har slet ikke haft tid eller overskud til at dele en opskrift eller andre sager herinde. Det hele startede i påskeferien, hvor jeg egentlig havde tænkt mig at holde lidt fri fra træning, skole osv. og så var der jo lige det obligatoriske familietamtam. Den sidste lørdag i ferien blev jeg overrasket af de sødeste piger som stod klar til polerabend kl. 8.30 med sød, sød asti. Vi var til gourmet-brunch, nede på en cafe og spille spil, lave quizzer, danse girly i et dansestudie og aftenen sluttede af med sushikursus og drinks. Alt i alt ramte pigerne fuldstændig plet med dagen og vi var vidst alle rimelig trætte da vi tog hjem over midnat.

MEN så blev det tirsdag og jeg blev mildest talt fuldstændig knock outet af en slem forkølelse. Jeg er stort set aldrig syg, og jeg kæmpede mig da også igennem ugen med en enkelt sygedag. Det gav så et enormt bagslag for ugen efter (i onsdags) ramte jeg lavpunktet og måtte halvt hulkende, med dunkende hovedpine og en stemme som en gammel ryger ringe til lægen og bede om at blive tjekket for halsbetændelse eller noget andet ondsindet. Jeg var virkelig grædefærdig, for det er sgu da ikke meningen man skal ligge syg så tæt på sit bryllup. Det var heldigvis bare en virus, så jeg måtte bare hjem på sofaen og vente på at blive rask.

Da jeg ligesom havde nået toppen af ynkelighed og selvmedlidenhed onsdag begyndte det at gå fremad, godt hjulpet på vej af te, kleenex, hovedpinepiller og rigelige mængder næsespray (charmerende). I dag mandag går det godt, jeg kan mærke jeg har energi igen, selvom jeg stadig hoster lidt og endnu ikke er parat til at lægge min næsespray-ven på hylden. Nu skal der gang i bryllupsforberedelserne, for det er sgu på lørdag! Og ved I hvad? de lover ovenikøbet rigtig dejligt forårsvejr (krydser fingre).

For at komme i rigtig i stemning og fordi min forkølelse endelig er lettet lavede jeg her til morgen yndlingsmorgenmaden french toast:

Ingredienser:

 • neutral olie
 • 3 skiver grov toast
 • 3 æg
 • et skvæt mælk
 • 1 spsk kanel
 • 1 tsk vaniljesukker
 • frosne bær
 • honning
 • evt. mynte

Fremgangsmåde:

 1. På en tallerken med lidt dybde piskes æggene med mælk, vaniljesukker og kanel. Toastbrødet vendes heri og lægges på en pande med lidt olie ved middel varme. Giv dem ca. 3-5 min på hver side eller til de er let gyldne.
 2. Hæld lidt kogende vand over de frosne bær, dræn vandet fra.
 3. Servér frenchtoastsne med bær, honning og evt. en kvist mynte.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 15