Italienske pizzaer med skinke, artiskokker og balsamicoglace

Madplan uge 14

madplan-uge-14

Madplanen for næste uge byder på tre lækre retter med fisk, kylling og lammekød. Jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af retterne og lave nok til to dage, i stedet for at skulle i køkkenet hver eneste aften hele ugen. Tærter er generelt bare gode som restemad, mens bønnefritter er mindre gode næste dag, så der laver jeg altså lige en ny portion dagen efter (det er super nemt).

Senere i dag holder jeg et lille kagearrangement for mine søde bagedamer til vores bryllup, er spændt på hvad de synes om de kager jeg har tænkt de skal bage 🙂 Kan I have en fortsat god søndag og en dejlig uge!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italienske pizzaer med skinke, artiskokker og balsamicoglace