Rocky road

Müsli

Müsli Müsli

Det er fredag og jeg er træt, som i helt færdig. Men der er virkelig meget der skal gøres inden jeg kan smække benene op og tænde for fjernsynet i aften. Egentlig laver jeg sindssygt mange spændende ting for tiden, men nogle gange kan jeg godt få et af de der øjeblikke hvor alting bare rammer én lige i smasken, som en bølge man ikke liige havde set komme. Ja, man føler sig jo hvert fald i live hehe. Og værre er det så heller ikke, jeg må bare lige presse det sidste energi ud af kroppen og få lavet de ting jeg skal nå, måske slække lidt på en ambition eller to, så mit hoved kan få lov at køle lidt af igen. Jeg håber I får en dejlig weekend, med knap så meget på programmet og måske tid til at lave lidt hjemmelavet müsli? Her er mit bud på en lækker en af slagsen.

Ingredienser:

 • 300 g havregryn
 • 100 g solsikkekerner
 • 100 g græskarkerner
 • 50 g mandler
 • 100 g honning
 • 2 spsk vand
 • 1 tsk kanel
 • 1/2 tsk kardemomme

Fremgangsmåde:

 1. Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål.
 2. Bland de flydende ingredienser sammen og hæld over de tørre. Rør grundigt.
 3. Spred müslien ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 30 min. Kig ofte til müslien, for det kan godt gå hurtigt mod slutningen og vend evt. lidt rundt i müslien med en paletkniv et par gange undervejs. Den er færdig når den har fået en gylden farve.
 4. Lad müslien køle helt af, før den kommes i en beholder.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocky road